lördag, maj 09, 2015

Ufo - hur många kan man ha?

Har inte bloggat så mycket senaste tiden, men har haft annat i tankarna. Har stickat/virkat ändå men repat upp och börjat om på en UFOn så inte känt att det var klart för att läggas upp här på bloggen. Men senast jag la upp vilka ufon jag höll på med så blev den de flesta av dem klara inte så länge efteråt så det blir en repris på det :)
Insåg inte att det var så många, det finns nog även några till i lådorna som jag lagt på is och antaligen kommer att repa upp så småningom....
I somras var jag i Dublin och då kunde jag inte låta bli att köpa ett nystan som nu ska bli en Poncho.
Jepp - från ett enda nystan!
Denna har jag bloggat om innan men är inte helt klar ännu, men det närmar sig.Sen så vill jag en poncho till liknande den som jag stickade efter mönstret jag köpte i Borås. Nederkanten är samma uddspets som används till Pyttipanna-sjalen men sen så är det rätstickning i ett avlångt stycke som gäller. Garnet är faktiskt från Netto - Pernille heter det (100% ull).


Nästa ufo har orsakat en hel del beslutsångest. Garnet köpte jag på Tradera för något år sen men haft svårt att bestämma vad jag ska ha det till. Men till slut bestämde jag mig för att det skulle bli en virkad sommarkofta. Det heter Fancy och är en blandning av Viskos (63%) och Bomull (37%).


 Ett till par fiskarsockor ät också på g, men det kommer nog att få vila under sommaren. Känner mig inte så motiverad att sticka sockar när det är varmt och soligt ute av någon anledning.....
Men har den mest som resestickning så det blir några varv stickade då och då.Sen har jag en resevirkning också av olika udda garner som jag har hemma - ett halft nystan Catalonia har redan gått åt och fortsätter med Tilda-garn.
Mönstret är från Garnstudio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar