söndag, september 09, 2012

Nu så...

.....blir det upppdatering igen :)
Har haft så mycket att göra på jobbet att tid och ork att uppdatera bloggen inte funnits eller räckt till. Såna perioder har man ibland.

Jag har en del udda nystan hemma och nu i höst tänkte jag göra halsdukar, pulsvärmare mm för att bli av med dem. Sen att några av dessa saker eventuellt kan bli presenter eller julkappar gör ju inget heller, passar på att slå flugor i en smäll helt enkelt :)

För någon vecka sen så gjorde jag en Möbishalsduk av restgarnet från en kofta. Ca 2 ½ nystan hade jag kvar och med stickorr nr 10 så går den precis 2 varv runt halsen. Jag stickade den som en längd (resår 3 räta och 3 aviga) och fäste ihop ändarna. Denna kommer jag nog att behålla själv - var ett experiment så finns vissa skavanker på den. Det är nog bara jag som ser dem eftersom jag vet om dem, men känns ändå inte helt okej att ge bort den då. Men nästan gång jag gör en möbishalsduk så vet jag vad jag ska förbättra helt enkelt :)

1 kommentar:

  1. Hej! Tack för att du länkade! Jag hittar inte din e-mail, skriv till stickapalandet@gmail.com så skickar jag mönstret!
    Hälsningar
    Sticka på landet
    Annika

    SvaraRadera