torsdag, mars 22, 2012

Oj oj vad fort tiden går...


Redan gått nästan ett sen jag genomgick min gastic bypass-operations - fick kallelsen till ett års kontrollen häromdagen. Känns inte som att det var så länge sen man skrev in sig på sjukhuset kl 07.00 på morgonen 4 april. Hade aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle gå ner över 30 kg på ett år, så allt har verkligen gått över min förväntan.
Funderar på om man inte ska ha en liten utlottning för att markera det hela:) Startade denna bloggen nästan samtidigt så det blir 2 saker att fira.


På stick-och virkningsfronten så går det framåt där med. Har precis gjort klar en sjal i Minicrisp - känns väldigt vårig i färgerna.

2 nystan gick det åt totalt. Med det vit-turkos melerade så är det vanlig rätstickning med rundstickor nr 6 - ökade en maska i början på varje varv. Sen virkade jag en kant i hel-vitt med virknål 7, en halvstolpe,  2 luftmaskor, en halvstolpe - upprepades till garnet tog slut.

2 kommentarer:

  1. Ja det är helt otroligt va tiden har gått fort..tyckte det var nyss vi låg där i varsin säng och väntade på att bli hämtade. Du var en himla bra rumskompis =) Synd att vi fick olika dagar för ett års kollen men men... Vi får som sagt ta en heldag i Göteborg här snart å tjöta =)

    SvaraRadera
  2. Men oj så fantastiskt att allt har gått bra...och vilken minskning! Grattis!

    En vårsjal så vacker har du gjort!

    SvaraRadera